Una porqueta apadrinada per Buenafuente, al saló Petitàlia
13 Març 2009
La Granja escola la Manreana exposarà al seu estand de Petitàlia (Fira de Serveis i Equipaments per als més Petits), que té lloc des d’avui fins al diumenge 15 de març en els Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida, una porqueta d’unes 4 setmanes de vida que ha regalat a Andreu Buenafuente. El showman va presentar en societat l’animalet el passat dimarts 10 de març al programa “BFN”, que s’emet a la Sexta de dilluns a dijous a partir de mitjanit, i va anunciar que l’apadrinava i que el cedia a la granja escola fins que decidís el seu destí un cop s’hagués fet gran.

A banda de la nova mascota apadrinada per en Buenafuente, els visitants podran veure a l’espai de La Manreana (estand 440 del pavelló 4) una foto de la porqueta amb en Buenafuente, el video de l’aparició de l’animalet al programa “BFN” i es podran fotografiar amb la mascota. La Manreana també ofereix l’oportunitat d’entrar en el sorteig d’una estada de colònies al mes d’agost a la granja escola, obtenir informació del centre i accedir a la seva pàgina web.

La Manreana té la seu a Juneda en una antiga masia de les Garrigues, que va obrir les portes el juliol del 2007. Les instal•lacions estan adaptades per acollir-hi tot tipus d’estades i disposen d’un hivernacle, terrenys de joc i una granja amb nombrosos animals.

La quarta edició de Petitàlia té enguany 52 expositors, 18 actes paral•lels –tallers pràctics, desfilades de moda infantil, concerts, contacontes, etc.– i una àrea de jocs annexa de 3.500 m2. Els sectors d’exposició de la fira abasten la puericultura, alimentació i nutrició, moda tèxtil, educació i formació, higiene i salut, complements, serveis, oci, joguines, mobiliari i decoració, llibres i revistes especialitzades, vehicles i sistemes de seguretat, institucions i banca, assegurances i escoles de música, dansa i activitats extraescolars, entre altres.

L’horari del saló és de 10.00 a 20.30 h (avui, de 17.00 a 20.30 h). El preu de l’entrada serà de 4 € (adult, a partir dels 14 anys) i 2 € (infantil).


Granja escola la Manreana: tel. 973 15 06 50 (Jaume Graus)