La quarta edició de Petitàlia ha assolit els 20.000 visitants
15 Març 2009
Èxit de les activitats paral•leles del saló com les desfilades i els massatges per a petitsLa quarta edició de Petitàlia, la Fira de Serveis i Equipaments per als més petits, ha assolit els 20.000 visitants, xifra a la que ja es va arribar l’any passat quan es va celebrar el saló conjuntament amb la primera edició de Cucalòcum Primavera. Enguany, aquest certamen tindrà lloc de manera individual, del 6 al 9 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa dels infants.

El president del Patronat de la Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha afirmat que “Petitàlia és un saló plenament consolidat” i ha destacat “la satisfacció general dels expositors que han participat a la fira”. Així mateix, Ros ha celebrat l’èxit que han tingut les activitats paral•leles que s’han organitzat dins del saló.

De la seva banda, el director de la Fira de Lleida, Oriol Oró, ha explicat que les activitats paral•leles que han tingut major acceptació han estat les desfilades de moda infantil, organitzades per Magda Simó Models, i els tallers de massatge infantil, organitzats per l’Associació Espanyola de Massatge Infantil. Pel que fa a espectacles, també han tingut força assistència de públic la representació de l’obra “En Patufet”, a càrrec del Centre de Titelles de Lleida, i els diversos espectacles d’animació per als més petits.
També ha tingut molt bona resposta l’Associació Lleidatana Materna (ALLETA), que exposava a Petitàlia una col•lecció de fotografies sobre alletament natural i que ha donat a conèixer la seva associació entre moltes mares i futures mares interessadses en el tema.

Cal recordar que Petitàlia s’ha desenvolupat del 13 al 15 de març als pavellons 3 i 4 de la Fira de Lleida i ha comptat amb 52 expositors, 18 actes paral•lels –tallers pràctics, desfilades de moda infantil, concerts, contacontes, etc.– i una àrea de jocs annexa de 3.500 m2. Els sectors d’exposició de la fira han estat dedicats a la puericultura, alimentació i nutrició, moda tèxtil, educació i formació, higiene i salut, complements, serveis, oci, joguines, mobiliari i decoració, llibres i revistes especialitzades, vehicles i sistemes de seguretat, institucions i banca, assegurances i escoles de música, dansa i activitats extraescolars, entre altres. La superfície bruta d’exposició del saló ha estat de 8.000 m2.Servei de premsa 973 22 15 96 / 610 36 80 95